Leveringsvoorwaarden

Vragen & Support

Wij zijn dagelijks bereikbaar vanaf 08:00 uur tot 17:30 uur, op maandag tot en met vrijdag. Indien u vragen heeft over onze producten helpen we u graag verder. U kunt ons kantoor in Dodewaard bezoeken of telefonisch contact opnemen met ons. In het geval dat u liever communiceert via e-mail streven we er naar om binnen 24 uur te reageren op uw verzoek.

Levering

Wij streven ernaar om de door u bestelde producten zo snel mogelijk te versturen. Onze producten worden geleverd via een distribiteur. Controleer goed of u het juiste pakket heeft ontvangen en bewaar de leveringsbon ten alle tijden.

Bezorgkosten

Bezorgkosten worden berekend per product. Bij bestelling van 5 of meer producten worden er geen bezorgkosten berekend.

1 stuk €35.00
2 stuks €60.00
3 stuks €75.00
4 stuks €90.00
5 stuks Franco

Problemen met uw bestelling

In het geval van een tekort of leveringsproblemen vragen wij u om ons zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 5 werkdagen, op de hoogte te stellen van het terkort/probleem. Wij zullen proberen om u zo volledig mogelijk op de hoogte te houden omtrent de ontwikkelingen rondom uw bestelling en zorgen dat er een passende oplossing geboden wordt.

Retouren

Mocht het voorkomen dat u niet tevreden bent met uw bestelling en u deze retour wilt sturen, neem dan alstublieft contact op met ons via de telefoon of per mail.