Over de Safe-bumper

De Safe-bumper beschermt de volledige achterkant van uw voertuig tegen dagelijkse beschadigingen en is vervaardigd uit hoogwaardig staal. Vier lagen poedercoating zorgen voor optimale bescherming tegen alle weersomstandigheden. Buiten bescherming van uw voertuig biedt de Safe-bumper veiligheid voor de gebruiker; door de aangebrachte anti-slip laag bovenop de bumper is uitglijden tijdens laden of lossen niet mogelijk. Tevens zorgt de reflecterende rode strip die is aangebracht over de gehele bumper voor een verhoogde zichtbaarheid in het verkeer, gedurende de hele dag en verschillende weersomstandigheden. De geïntegreerde parkeersensoren worden gemonteerd in de bumper en kunnen u via beeld en geluid gemakkelijk assisteren tijdens het parkeren.

Voordelen van de Safe-bumper

Bescherm uw bedrijfs-imago
Indien u besluit om te investeren in bedrijfswagens is het logisch dat u deze zo goed mogelijk wilt beschermen tegen mogelijke schade. De Safe-bumper beschermt indirect ook het imago van uw bedrijf en uitstraling van de behorende bedrijfswagen(s). Een goed onderhouden bedrijfswagen resulteert in een nette verschijning naar uw klanten en zorgt voor goede uitstraling. Eenmalige reparatiekosten voor schade aan de achterkant van uw voertuig staan doorgaans gelijk aan de kosten van het installeren van een Safe-bumper. Safe-bumper werkt samen met meerdere grote wagenpark-beheerders.

Snelle en eenvoudige montage
De prijs van een Safe-bumper is vaak vergelijkbaar met de prijs van een OEM trekhaak. De montage is relatief snel en eenvoudig, en gelijk aan de gemiddelde montage van een OEM trekhaak. Tijdens de montage wordt gebruik gemaakt van bestaande voertuigspecifieke bevestigingspunten in het chassis, waar de Safe-bumper ‘simpelweg’ zonder zagen of boren gemonteerd wordt.

De Safe-bumper beschermt uw bedrijfswagen(s) niet alleen tegen hoge kosten die resulteren uit reparaties of verzekering-claims. Ook verhoogt het de restwaarde van uw voertuig(en) en bespaart het u veel tijd en moeite. Onafhankelijk van hoeveel bedrijfswagens u heeft, kunnen deze kosten uiteindelijk oplopen tot een aanzienlijk bedrag. De Safe-bumper zal deze kosten behoorlijk verminderen.

Verhoogde veiligheid voor iedereen
De kwaliteit en betrouwbaarheid van de Safe-bumper zijn ongeëvenaard. Veiligheid en gezondheid zijn belangrijk voor iedereen, uitglijden en vallen tijdens het werk is lastig, en kan grote gevolgen hebben voor de gebruiker en werkgever.  De aangebrachte anti-slip coating garandeert een veilige opstap voor het laden en lossen van uw voertuig. Tevens biedt de Safe-bumper een verbeterde toegankelijkheid voor een eventueel imperiaal.

Unieke kenmerken

Degelijk en perfect gepositioneerd
De unieke Safe-bumper wordt vervaardigd van koud gerold-staal met hoge trek-sterkte. Door perfecte positionering aan de achterzijde van uw voertuig wordt deze beschermt tegen dagelijkse schades en/of heftruck-belading. Vier lagen poedercoating zorgen voor optimale bescherming tegen alle weersomstandigheden. Basis-materialen van hoge kwaliteit worden geleverd door erkende Europese partners.

Een universeel ontwerp, geschikt voor de meeste bedrijfswagens
De Safe-bumper is ontworpen voor de gangbare modellen lichte bedrijfswagens. Om te garanderen dat u de juiste Safe-bumper koopt, bieden wij verschillende specificaties aan rondom dit product. U kunt kiezen uit verschillende opties zowel met of zonder trekhaak, een opstap, een breder anti-slip oppervlak en nog veel meer. Maatwerk is mogelijk vanaf 50 stuks.

Alle Safe-bumpers met trekhaak voldoen aan de Europese normering volgens typegoedkeuring trekhaken (EC 94/20)

Betrouwbare parkeer sensoren verminderen risico’s
Een extra optie geschikt voor meerdere modellen Safe-bumpers is een betrouwbaar parkeer-sensoren systeem (PDC). Dit systeem biedt hulp tijdens het achteruit parkeren, door middel van geluid en/of beeld en verminderd de kans op beschadiging of ongelukken. Voor bepaalde modellen bumpers kunnen OEM parkeersensoren gemonteerd worden in de Safe-bumper.

Speciaal gevormd oppervlak voor uw veiligheid
De Safe-bumper beschermt niet alleen een voertuig, ook beschermd het de gebruiker. De speciaal gevormde anti-slip laag voorkomt uitglijden en garandeert de veiligheid van gebruikers tijdens het laden/lossen van het voertuig. De bumper beschikt over een rode reflecterende strip, over de gehele breedte van de bumper. Deze strip zorgt voor betere zichtbaarheid in het verkeer gedurende elke weersomstandigheid.