Over de Safe-bumper-step

De Safe-bumper-step is vervaardigd van staal. Deze opstap is sterker en is lichter dan de meeste aangeboden opstappen op de markt. Door het unieke ontwerp is een minimale overhang vereist, terwijl een extra diepe opstap aangeboden wordt. De Safe-bumper-step biedt u een een veilige anti-slip opstap met zelfreinigend oppervlak en wordt geleverd met een rode reflecterende strip voor verbeterde zichtbaarheid in het verkeer.

Voordelen van de
Safe-bumper-step

Optimale veiligheid en gemakkelijk schoon te houden
Er zijn twee verschillende soorten afvoergaten geïntegreerd in het ontwerp van de Safe-bumper-step. Deze afvoergaten zorgen niet alleen voor een ​​slipvrije opstap, ook zorgen ze ervoor dat het platform droog en veilig blijft. Deze afvoeropeningen, compleet met een verhoogd patroon, zorgen ervoor dat de Safe-bumper-step ook gemakkelijker schoon te maken is. Vuil kan simpelweg van de opstap worden gespoeld.

Verbeterde zichtbaarheid in elke situatie
De Safe-bumper-step is voorzien van een rode reflectorstrip, geplaatst over de volledige breedte van het voertuig. Hierdoor is uw bedrijfswagen gemakkelijker te zien in het verkeer. Gedurende dag of nacht, en zelfs in slechte lichtomstandigheden, deze rode reflecterende strip biedt verbeterde zichtbaarheid.

Eenvoudige montage
Door de hoge sterkte en degelijkheid is de Safe-bumper-step licht van gewicht en eenvoudig te installeren. De Safe-bumper-step wordt gemonteerd op bestaande bevestigingspunten van uw voertuig. Optionele extra’s, zoals trekhaken en geïntegreerde lucht- en stroomaansluitingen zijn mogelijk indien gewenst.

Degelijk en sterk
De Safe-bumper-step is gemaakt van staal en gepoedercoat om roest te voorkomen. Tevens beschermt deze coating de uitstraling van uw bedrijfswagens, zelfs wanneer die zeer regelmatig gebruikt worden.
De Safe-bumper-step heeft zijn meerwaarde talloze keren bewezen bij verschillende grote organisaties. Klanten zijn tevreden over de verhoogde veiligheid het gebruik-gemak.

De Safe-bumper-step is verkrijgbaar in een gele en zwarte uitvoering.

Unieke kenmerken

Anti-slip opstap over de volledige breedte van uw voertuig.
De  Safe-bumper-step biedt een diep instap-platform over de gehele  breedte van de wagen met een verhoogd profielpatroon.
Dit maakt het laden/lossen van uw bedrijfswagen eenvoudiger en veiliger en biedt bovendien een verbeterde bereikbaarheid voor een (eventueel) imperiaal.  Door middel van het geavanceerde ontwerp van de Safe-bumper-step kan veiligheid volledig worden gegarandeerd en hoeft de gebruiker geen lastige bewegingen te maken tijdens het laden/lossen, waardoor het risico op verwondingen en uitglijden, struikelen of vallen van uw voertuigen wordt beperkt.

Optionele klap functie voor trekhaak
De Safe-bumper-step kan worden geleverd als een solide opstap-bumper, of met een gasveer ondersteund klap gedeelte om gemakkelijke toegang tot de trekhaak te bieden.  Dit klap gedeelte bevindt zich in het midden van de opstap en wordt vergrendelt op zijn plaats wanneer deze niet in gebruik is. Er zijn geen losse delen te verliezen, zodat het opstap-deel ten allen tijden schoon en veilig blijft, zelfs tijdens het rijden met een aanhanger.

Net als bij onze Safe-bumpers voldoen alle Safe-bumper-step met trek-voorzieningen aan de Europese goedkeuringen m.b.t. trekhaken. (UN ECE 55 of 58 certificaties)

Nauwkeurig geteste afwerking
De Safe-bumper-step is vervaardigd van staal, en afgewerkt met een duurzame poedercoating. Om een optimale duurzaamheid te garanderen ondergaat deze unieke combinatie een viertal anticorrosieprocessen. Deze processen zijn vereist door de auto-industrie en bevatten een 1000 uur durende zout-sproei test.

Parkeersensoren
Een mogelijke optie is het installeren van betrouwbare parkeersensoren. Door hoorbare en visuele waarschuwingen die helpen met achteruitrijden, worden risico’s op schade verminderd.